ALL YOU CONCRETE ALL YOU CONCRETE

Als artistieke aftakking van Corthout Beton bezit Studio Beton de nodige expertise en ervaring om een uitzonderlijke kwaliteit van beton te garanderen.

Bezieler Tim Corthout doet in Studio Beton zijn passie en de ambacht spreken, iedere klant en ieder project worden van begin tot eind overwogen en persoonlijk behandeld.

De showroom en het bijhorend atelier zijn steeds open op afspraak. Hier kan u met elk idee terecht, niets is absurd genoeg en werkelijk alles is mogelijk – laat die fantasie dus maar rollen, naar de meest uitgestrekte hoeken.
In open conversatie en interactie met de klant laat Tim zijn creatieve geest los, op zoek naar de juiste designoplossing.

Zo gaan we te werk

Het Team

Meet the team,
Studio Beton’s finest.

Bruno
Bart
Kristof
Kelly
Johan
Tim

Ook duurzaamheid en up-cycling kennen hun plek bij Studio Beton.

 

Grondstofoverschotten als grind, zand en cement worden zorgvuldig gecureerd en gecorrigeerd. Het wordt gebruikt als duurzame basis bij het produceren van onze keuken-en tafelbladen, vloeren en meer.

Handmade in Belgium

Met veel trots draagt Studio Beton het Handmade in Belgium-label. Het label representeert onze roots - zowel in oorsprong als ambacht - en staat garant voor onze steeds authentieke kwaliteit.

Volg ons verhaal

Follow us on social media

Bezoek onze recente inspiratieruimte
(steeds op afspraak)

Knotwilgenweg 13
2220 Heist-op-den Berg
België